Wil je een serre kopen die praktisch en plaatsbesparend is, maar ook esthetisch mooi oogt?
Dan is een ACD® muurserre – klein of groot – een goed idee.

Hierin kun je zelf groenten kweken en/of ze gebruiken als tuinkamer of veranda.

Waarom kiezen voor een muurserre?

ACD® muurserres worden geplaatst tegen de gevel van een woning of een bijgebouw. Praktisch, want zo neemt ze minder ruimte in dan een vrijstaande serre. Wil je een kraantje of elektriciteit voorzien in je serre? Of verwarming zodat je je serre in de winter ook kan gebruiken? Dan is een muurserre handig omdat je de leidingen van in huis via de muur kunt doortrekken.

Bovendien kun je, net zoals bij andere soorten serres, het model en de afwerking van je ACD® muurserre zelf bepalen. Ga voor het grotere MS3H model of juist voor een mini muurserre. Kies zelf of je een muurserre met rechte of met schuine wanden wilt. En wil je een zwarte muurserre of een coating in een andere RAL-kleur? Zo kun je zelf de muurserre van je dromen maken.

Neem een kijkje in één van onze muurserres:

 

Je serre plaatsen

Goed om te weten: de muurserres van ACD® worden geleverd met een zelfdragende fundering voor je serre. Dit zorgt ervoor dat de serre stevig staat zonder dat je betonfundering moet voorzien. Bovendien kun je ervoor kiezen om de muurserre zelf te maken of de montage te laten uitvoeren door onze ervaren monteurs.

De verschillende muurserres van ACD®

De muurserres van ACD® worden steeds gemaakt uit aluminium en veiligheidsglas. In tegenstelling tot muurserres uit hout en polycarbonaat zijn ze sterker, gaan ze langer mee én vergen ze minder onderhoud.

Klaar om je serre in gebruik te nemen? Ontdek ons assortiment serrebenodigdheden en accessoires en lees onze serregids voor beginners.