ACD® mocht vorig jaar 30 kaarsjes uitblazen en zetten de evolutie die ons bedrijf doormaakte even op een rijtje. Van een trendy showroom, tot een uitgebreid dealernetwerk met als doel steeds opnieuw innoverende producten te creëren inspelend op de tuintrends.

Eerlijk kweken, een gezonde levensstijl, de dagelijkse sleur even ontvluchten of gewoon heerlijk vertoeven in de tuin, het zijn zaken waar we naartoe streven. ACD® uit Roeselare helpt jou hierbij met zijn productengamma.

Toen de familie Develtere in 1986 begon met de kleinschalige productie van hobbyserres, had ze nooit kunnen vermoeden dat de onderneming drie decennia later zou uitgroeien tot de Europese marktleider. Broers Cristof (CEO) en Lieven (medebestuurder) en hun 45-koppig team dragen met hun producten bij tot een totale tuinbeleving en laten jullie als eindklant een heel jaar door van het buitenleven genieten.

Vandaag zijn we een gevestigde waarde in de tuinwereld als fabrikant van serre, tuinkamers, carports en terrasoverkappingen.

Inspirerend totaalconcept

“Het belevingsaspect voor de consument is voor ons als fabrikant van primordiaal belang. Net daarom hebben we geïnvesteerd in een vernieuwde trendy fabrieksshowroom waar je het totale aanbod kan ontdekken. Via een gepersonaliseerde aanpak nemen we de klant mee op de ‘ACD®-journey’: inspiratie, know-how , productkeuze, levering aan huis, montage op verzoek en dan… volop genieten.

Mensen kunnen ook terecht bij één van onze 800 dealers in België, Nederland en Frankrijk. Stuk voor stuk gespecialiseerde tuincentra die van ons ondersteuning krijgen van A tot Z: dit op vlak van marketing, communicatie, productkennis en ‘tips & tricks’. Sinds enkele jaren zijn we ook actief in Scandinavië, Duitsland en de Verenigde Staten, waardoor uitbreiding van de productiehallen op de tekentafel komt te liggen.

Serres in de city

Ook in een verstedelijkte maatschappij mag de aandacht voor groen niet verloren gaan. Met concepten voor ‘urban gardening’ speelt ACD® daar gericht op in. Zo bieden onze city-serres aangepaste oplossingen voor de hipsters die op het dakterras, balkon of stadstuintje aan de slag willen.

“Nood om een momentje van ontspanning? We produceren ook innoverende oplossingen zoals een ‘tuinkamer’ waarbij je de hobbyserres omtovert tot een relaxruimte of kan combineren met een patio of tuinberging.

Ook voor bedrijven bieden onze serres, tuinkamers en overkappingen een ideale locatie als extra meeting room, lunchruimte, fietsenstalling of bergruimte.

Pionier in zijn vak

Daarnaast hebben we tenslotte de ‘Serre 4.0’ ontwikkeld. In combinatie met aquaponica-technologie stuurt een app de gebruiker aan om, vanop afstand, een gezin een jaar lang te voorzien van zelfgekweekte groenten en fruit, zonder toevoeging van pesticiden of chemicaliën. Met deze innovatie werden we bovendien op wereldniveau genomineerd voor een Microsoft-award.

Kortom bij ACD® zitten we zeker niet stil en dat zijn we de komende 30 jaar ook niet van plan.